KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zajęcia pozalekcyjne

 W tym roku szkolnym nasi uczniowie mogę uczestniczyć w wielu zajęciach pozalekcyjnych organizowanych przez nauczycieli naszej szkoły.

Każdy może wybrać coś dla siebie. Zachęcamy uczniów do skorzystania z naszej propozycji. 

 LP.RODZAJ ZAJĘĆNAUCZYCIEL DZIEŃ - LEKCJASALA
 1 koło ochrony danych osobowych  - KODOAnna Janikśroda - 8 lekcja119
 2konsultacje informatyczne doraźne według potrzeb uczniaAnna Janikponiedziałek -9 lekcja   piątek- 8 lekcja119
 3zajęcia z języka polskiegoMagdalena Nosewicz-Saleh wtorek - 1 lekcja213
 4ROMagdalena Nosewicz-Salehczwartek - 5 lekcja102
Odyseja UmysłówPiotr Dardzińskiponiedziałek - 9,10 lekcja124
 6Tęcza IVaAnna Nogackawtorek - 7 lekcja, piątek- 1 lekcjauz.n-l
 7kształcenie osobowościAnna Nogackapiątek, wtorek - 2 lekcja206,102
 8koło historyczneAnna Nogackatermin ustalony indywidualnie z uczniami wg potrzeb216
 9kształtowanie osobowości 5fMirosława Majwtorek - 8 lekcja218
10 zajęcia z matematyki 8dMirosława Majczwartek- 1 lekcja202
 11przygotowanie do egzaminu w klasie 8b,8c Mirosława Majśroda - 0 lekcja206
12 Gry bez prądu  - gry planszoweDamian Sobusiakśroda - 9 lekcja215
 13zajęcia sportowe SKSJacek Jędrzejczaksobota 10-12O.S
14 zajęcia rozwijające szanse    i wspierające proces edukacji uczniaBeata Dubelwtorek - 1 lekcja23
15 doraźne zajęcia koła biologicznegoKatarzyna Malarczykwedług harmonogramu konkursów201
16 socjoterapia Mariola Sakowiczwtorek - 2 lekcja8
 17edukacja wczesnoszkolna - zajęcia artystyczneElżbieta Potrzeszczponiedziałek, piątek - 13-13.45s.gim
18 zajęcia sportoweJacek Grelaczwartek - 1 lekcja122
19 inny- nie znaczy gorszy - III klasyBeata Nadarzyńskawtorki, czwartki - po umówieniu122,123
20 zajęcia z przyrody - doraźne według potrzeb ucznia 
i harmonogramu konkursów 
Anna Woźniakpiątek - 7 lekcja201
 21zajęcia z języka polskiego - doraźne według potrzeb ucznia Vd,VfJustyna Sereczyńskaczwartek- 7 lekcja217
22 zajęcia wyrównawcze 
z języka polskiego Vb
Justyna Sereczyńskaśroda -4 lekcjak. czytel
23 zajęcia z historii - doraźne według potrzeb ucznia Angelina Klimkiewicz – Jajszczykwtorek -7 lekcjauz. n-l
 24zajęcia z przyrody według potrzeb uczniaKatarzyna Malarczykponiedziałek - 7 lekcja201
 25zajęcia z geografii - doraźne według potrzeb ucznia i harmonogramu konkursów Katarzyna Sendalśroda-8 lekcja124
26 zajęcia dydaktyczno - wyrównawcze z języka polskiego  VIIbDorota Hokuszśroda- 1 lekcja212
 27zajęcia wyrównawcze 
z matematyki Vc
Gabriela Świderekpiątek -1 lekcja212
 28klub europejski "Europa       w naszej szkola"Elżbieta Bednarek1 raz w miesiącu - 9 godzina  122
 29zajęcia z języka niemieckiego VIeMariola Sakowiczczwartek - 4 lekcjauz.n-l